Wie zijn wij

Holland Baits bv is een verdeler van visvoer.  Zowel de particulier als een bedrijf kan bij ons terecht.

 

Contactgegevens:

Holland Baits

Platanenlaan 122

2940 Stabroek

België

BE0732.851.925

Email: info@hollandbaits.be

Website: www.hollandbaits.be

Tel.: +32 486 94 94 75

 

Verzamelen van persoonsgegevens

Holland Baits verzamelt persoonsgegevens via de website (www.hollandbaits.be).  Deze persoonsgegevens zijn enkel bedoeld voor intern gebruik.  Bij het afrekenen van aangekochte producten op onze website, vragen wij u om uw voornaam, naam, bedrijfsnaam (optioneel), land, straat en huisnummer, postcode en plaats, telefoonnummer en emailadres.  U moet deze gegevens zelf invullen op onze website.  Deze gegevens zijn noodzakelijk om u als klant te kunnen aanmaken.  Bovendien hebben wij deze gegevens nodig om de door u aangekochte producten te kunnen leveren.

Cookies op onze website

Op onze website verzamelen wij enkele gegevens via cookies.  We gebruiken deze cookies om onze website soepel te laten draaien.  Deze gegevens bieden ons meer inzicht in het gebruik van onze website.  Deze cookies verzamelen of bevatten geen persoonlijke gegevens en verwijderen zich wanneer u uw browser sluit.

Analyse van onze website

Via Google Analytics analyseren wij onze website.  De bovenvermelde cookies bezorgen ons meer inzicht betreft het gebruik en functionaliteit van onze website.  Google verbindt zich ertoe conform de GDPR te werken. U vindt hier de privacy statement van Google Analytics.

Het delen van uw persoonsgegevens

Zoals eerder aangegeven gebruiken wij uw persoonsgegevens enkel intern.  Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden.

Bewaren van persoonsgegevens

Wij bewaren uw persoonsgegevens gedurende 5 (vijf) jaar.  Holland Baits is verplicht om alle administratie gedurende deze periode te bewaren omwille van administratieve, wettelijke en beveiligingsdoeleinden.

Persoonsgegevens die u zelf ingeeft op onze website (website url), worden bewaard in onze webhostingdatabase.  Deze database bevindt zich bij Easyhost, in de EU.  Easyhost verbindt zich ertoe om conform de GDPR te werken.  U vind hier het privacybeleid van Easyhost.

Beveiligen van uw persoonsgegevens

Alle onze partners staan in voor de beveiliging van uw persoonsgegevens.  Zij voorzien databases van de nodige encryptie, treffen beveiligingsmaatregelen op hardware niveau en hebben tevens een beveiligingsbeleid in verband met toegang tot hun locaties.

Procedure datalek

Indien er zich een datalek of diefstal van data voordoet, verwittigt Holland Baits onderstaande instanties om zo het lek en/of de diefstal te beperken.

  • Politie
  • Gegevensbeschermingsautoriteit
  • De desbetreffende partner waar de data opgeslagen stond
  • De gedupeerden

Holland Baits zal bij een datalek of diefstal van data de nodige maatregelen treffen om het lek zo snel mogelijk te dichten.  Vermits Holland Baits slechts over beperkte persoonsgegevens beschikt, is het verplicht melden binnen de 72 uur bij Gegevensbeschermingsautoriteit niet verplicht.

Uw rechten over uw persoonsgegevens

U hebt steeds het recht tot inzage in uw persoonsgegevens.  Op eenvoudige aanvraag kan u via email inzicht krijgen in uw persoonsgegevens.

Besluit

Indien u nog vragen hebt betreft de behandeling en verwerking van uw persoonsgegevens bij Firmanaam, dan kan u ons bereiken op onderstaande gegevens.

Holland Baits

Email: info@hollandbaits.be

Tel.: +32 486 94 94 75

X

Product has been added to cart

View Cart