Over ons

Hallo allemaal,

Wij zijn Bjorn Verbeeck en Katrien Van Gestel. We zijn meer dan 10 jaar gehuwd en hebben een prachtige dochter sinds 2010.

Sinds 1 september 2019 hebben we Holland Baits overgenomen.  We hebben dit gedaan, omdat we meer dan 100% geloven in de producten van HB. Die producten bevatten hoge voedingswaarden en een topkwaliteit. We zitten al meer dan 10 jaar in de karperwereld en hebben toch al wat ervaring op visgebied. Sinds we met het aas van HB zijn beginnen te vissen, merkten we een groot positief verschil op tal van wateren. We mochten al veel prachtige vissen op de mat landen dankzij het topaas van HB.

We deden enkel aanpassingen binnen het productgamma, maar dit alles in het belang van HB. Holland Baits is nu gevestigd in Belgie en de stock is daar ook,  maar de productie gebeurd nog steeds in Nederland.

We proberen samen met een heleboel mensen Holland Baits te laten groeien en meerder klanten in HB te laten geloven.  Jullie zijn allemaal welkom en wij helpen jullie zeer graag met al jullie vragen en bestellingen.

We zullen steeds onze uiterste best doen voor al onze klanten.

Tot snel!

Onze medewerkers

Bjorn Verbeeck

Eigenaar en bestuurder

Michel Künne

Productie aas

Katrien Van Gestel

Eigenaar en bestuurdster

Job Haes

Beheer Facebook

Wilbert Laros

Evenementenplanner en adviseur

Erwin Faassen

Beheer Instagram en YouTube